Gastenboek


U kunt hier anoniem een bericht achterlaten, om anderen te vertellen over uw ervaring.


""


" Een hele helende ervaring op zielsniveau"


" ik heb het nog niet gezien...weet ook niet of dit op korte termijn lukken zal? lees er net pas over...maar ben zeer geraakt! dit thema is voor mij zeer belangrijk en vind het troostend dat het meer aandacht lijkt te krijgen... lieve groet (mantelzorger, nabestaande oa )"


"Met veel nieuwsgierigheid kijk ik uit naar elke voorstelling, of poging zoals wij die noemen. De interactie met de mensen, het bespreekbaar maken van deze gevoelige en breekbare onderwerpen is waarvoor ik tijdens elke voorstelling weer mijn hart open. - de jongste speler"


"Ik had het pas later door dat niet iedereen die meedeed een acteur was! Dat heb ik later ruimschoots goed gemaakt met mijn participatie ;) "


"Ik vond het een hele mooie voorstelling die zeer tot denken aanzet. Ik zag mijn eigen verhalen terug."


"Heel indringend en symbolisch. Het raakt je en confronteert je met je eigen verlies en gemis. Het is een 'innerlijke' voorstelling. Ik ging met een verruimde blik op afscheid naar huis."


"Ik zag er een beetje tegen op, al die emoties, maar ik vond het echt heel mooi gedaan."


"Dank je wel voor zoveel respect voor het onderzoek, voor de warmte, voor de connectie, voor de verbintenis en voor de emotionele band. Een hele mooie balans tussen acteren en faciliteren."


"Voor mij voelde het gehele proces en daarmee ook deze zaterdagavond met heel veel respect en integriteit gemaakt. "


"Jullie voorstelling vond ik echt leuk. Jullie speelden het geloofwaardig, de emoties in bepaalde stukken die ook collectieve emoties werden onder het publiek, er zaten verrassende elementen in, allerlei symbolen. Al met al dus heel verrassend."


"Goed om te ervaren, te zien dat veel mensen meedoen aan de rituelen en ook voelen . Rouwen is een moeilijk proces, dat jullie hiermee op een goede manier stimuleren. Hoop echt dat jullie subsidie krijgen en door kunnen gaan . Succes zaterdag!"


"Dank voor een indrukwekkende voorstelling. Vond het heel interessant en het was duidelijk dat het heel veel indruk maakten op veel mensen in het ‘publiek’. Ontdekte dat ik eigenlijk heel weinig met de dood bezig ben, maar misschien ook wel goed (zo lang dat duurt). Ben blij dat we hebben kunnen bijdragen met mijn zaagskills. Maar zeker doorzetten hiermee! Denk dat er mensen veel troost uithalen."


"Again, many thanks for Saturday's try out. We were impressed, personally and professionally."


"Als kijker had ik zaterdagmiddag na overvolle week helemaal geen zin in rouw 😅😂. Maar: zo op de achterste rij zitten en het geheel aanschouwen, voelde goed. De ruimte die jullie ons wilden geven, voelde ik ook echt. En die voelde ook gemeend. Ik zou de voorstelling zeker aanraden aan mensen die uit zichzelf met rouw bezig willen zijn. "